Ga naar de inhoud

Microsoft actie: 60% korting op je Business Central licenties

Microsoft verlengt nog eenmaal haar actie t/m 31 december 2022! Als je overstapt van on-premise naar cloud krijg je 60% korting op je Business Central licenties. Volgend jaar zal deze korting aanzienlijk lager zijn.

Afgelopen zomer heeft Microsoft een zeer interessante deal in het leven geroepen om je huidige Dynamics NAV licentie in te ruilen voor Business Central Cloud licenties, de zogenaamde Bridge to the Cloud Promotion

Ontvang een gratis kostenanalyse voor jouw bedrijf!

Voor meer dan 100 bedrijven hebben we een kostenanalyse gemaakt voor de overstap van NAV naar Business Central. We vertellen je precies op welke korting je recht hebt en wat dat betekend voor komende jaar, maar ook de jaren hierna.

Het geeft je een eerlijk en duidelijk beeld!

 

Actie licenties inruilen

Afhankelijk van je huidige onderhoudscontract (normaal gesproken 16% over de aanschafwaarde van de actieve Dynamics NAV licenties) krijg je Business Central Cloud licenties terug met een korting van 60%. Ofwel in plaats van € 59.- voor een essential user of € 85,- voor een premium user betaal je slechts € 23,60 of € 34,-. Het aantal users dat je voor die prijs aanschaft wordt bepaald door de waarde van je onderhoudscontract.

Deze actie geldt voor de bedrijven waarvan het onderhoudscontract tussen nu en 1 januari 2023 afloopt. (verlengt tot 31 december 2022, red.)

Mocht je niet in aanmerking komen voor deze actie dan kun je altijd nog gebruik maken van de vorige actie waarbij je 40% korting krijgt op de abonnementen voor Business Central.

Hulp bij de juiste keuze

Licentiestructuren zijn complex en vrijwel bij niemand gelijk. Veel bedrijven hebben meerdere licenties (werken internationaal) of door omstandigheden te veel concurrent users in de licentie zitten (bedrijfssplitsingen, krimp door recessie etc.). Een eenduidig advies en calculatie kunnen we dan ook niet bieden; dit is altijd klantspecifiek. SucceedIT kan jou helpen bij het bepalen van jouw huidige licentiewaarde en -opbouw, en de kosten voor omzetting naar een cloud-abonnement.

 

Whitepaper overstappen naar Business Central?

Lees precies wat een overstap van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central voor jou betekend.

Wat staat je te wachten en wat brengt het jouw bedrijf?

Kijk verder dan alleen licenties

Na een analyse van hoe over te gaan van on-premise naar een cloud-abonnement, blijkt vaak dat er niet gekeken is naar de financiële besparingen op IT-beheer, hardware en infrastructuur. Het opstellen van een complete kosten-batenanalyse als onderdeel van de roadmap wordt daarom aanbevolen.

 

Het omzetten van een oude Dynamics NAV-licentie (meestal on-premise) naar een cloud-abonnement, is eenvoudig. En naast dat je bespaard op je vast kosten, werkt je ook nog eens met de meeste nieuwe en stabiele software.

Microsoft Dynamics 365 Business Central werkt met app’s dit betekend dat het tijdperk van kostbare en onderhoudsgevoelig maatwerk voorbij is. Wil je een specifieke toepassing binnen je ERP omgeving, speciaal voor jouw branche bijvoorbeeld? Dan zijn hier veel app’s voor beschikbaar en al deze app’s gaan mee met updates. Zo loopt je nooit meer achter met je software. En het mooie is, dit wordt allemaal automatisch geregeld. 2 keer per jaar wordt je systeem geupdate, zonder dat jij hier iets voor hoeft doen!