Ga naar de inhoud
Microsoft licenties

Microsoft 365

Dit is een test

Dit is een test

Microsoft 365 brengt alle informatie bij elkaar in een vertrouwde en veilige omgeving, toegankelijk voor iedereen binnen het bedrijf. Het bewerken en delen van documenten, agenda’s en andere tools maakt samenwerken met collega’s en relaties makkelijk en overzichtelijk.

Microsoft 365 biedt een complete set tools om al je werkprocessen mee te verbeteren. Door slimme functionaliteiten te integreren kun je op het 365-platform klanten waarde bieden op elk contactpunt, de verkoopproductiviteit verhogen en jouw klanten een uitzonderlijke service bieden! Kortom, deze combinatie biedt een basis voor een modern, efficiënt werkend bedrijf.

Wellicht ‘zit’ je al op Microsoft 365 (voorheen Office 365) en ben je klaar voor een volledige cloudtransitie. Niet vreemd als je bedenkt dat Microsoft al sinds lange tijd een marktaandeel van 75-80% wat betreft besturingssystemen heeft. Van alle bedrijven die in een cloud-platform werken, werkt inmiddels 75% met Microsoft 365. Vooral het mkb adopteert de cloud steeds meer als kantooroplossing.

Een keuze voor een Microsoft Dynamics alles-in-een bedrijfsoplossing is dan logisch.