Ga naar de inhoud

Loop voorop met geautomatiseerde e-commerce

Plan nu jouw vrijblijvende meeting in met één van onze e-commerce specialisten!

Ontdek welke stappen jij kan zetten!

Loop voorop met e-commerce

Als gedreven e-commerce professional begrijp je dat je webshop het kloppende hart is van je bedrijf. Maar hoe verkrijg je cruciale informatie zoals prijzen en vooraadstatus? Hoe verzend je bestellingen op dezelfde dag en behandel je efficiënt grotere orderaantallen? Wij hebben een oplossing!

Ben jij nieuwsgierig over de mogelijkheden binnen e-commerce voor jouw bedrijf? Plan dan nu geheel vrijblijvend jouw afspraak! Doe je dit voor 12 april 2024? Dan ontvang je een gratis pre-analyse!

Plan jouw afspraak!

Microsoft Business Central logo
Magento logo
EazyStock Logo
SucceedIT B2B Portalen

Loop voorop

Kies voor geautomatiseerde e-commerce

Een gedegen applicatielandschap met een goed presterende webshop, een uitstekend ERP en voorraadoptimalisatiesysteem. Door de krachten van deze drie systemen te bundelen, zorg jij voor meer grip op je processen. En kan je verder groeien als organisatie!

Klinkt goed, maar wat houden deze systemen nu precies in? Dat leggen wij je uit!

Dynamics 365 Business Central

Cloud gebaseerd ERP

Dynamics 365 Business Central is de cloud-based ERP-oplossing van Microsoft, volledig geoptimaliseerd voor MKB-bedrijven. Het helpt je bij het stroomlijnen van je operationele processen. Daarnaast integreert het naadloos met alle Microsoft-producten zoals Office en Power BI. En geeft het je de voorsprong in de markt die nodig is en maakt het werken voor iedereen binnen je bedrijf leuker en makkelijker.

Business Central biedt uitgebreide functionaliteiten voor o.a. financiën, supply chain management, verkoop, inkoop en voorraadbeheer.

Dynamics 365 Business Central

Loop ook voorop

Meer weten over jouw mogelijkheden?

Ben jij nieuwsgierig over de mogelijkheden binnen e-commerce voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag bij in kaart brengen van jouw mogelijkheden. Zo plan je eenvoudig een vrijblijvende kennismaking in met onze e-commerce specialist, Samanta Pijl. Doe je dit voor 12 april 2024? Dan ontvang je een gratis pre-analyse!

Magento & Shopware

Gebruiksvriendelijke webshops

Magento is wereldwijd één van de leidende e-commerce platformen. Dankzij de grote hoeveelheid functionaliteiten en schaalbaarheid is dit platform erg geschikt voor een professionele webshops

Eén van de meest gebruikte open source e-commerce platform is Shopware. Het flexibele systeem, gebruiksvriendelijke beheerpaneel en standaard integraties met grote platforms zorgt ervoor dat je jouw webshop snel kunt aanpassen op je wensen. Daarnaast is het SEO-vriendelijk, geoptimaliseerd voor snelheid en mobiel gebruik.

E-commerce en Dynamics 365 Business Central
gestructureerd-voorraadbeheer

EazyStock

Voorraadoptimalisatie

EazyStock is een go-to cloudoplossing voor voorraadoptimalisatie, naadloos geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365 Business Central. EazyStock automatiseert en verhoogt de precisie van je vraagvoorspelling in vier simpele stappen: Verbinden, Prognose, Optimaliseer en Bestel. Zo koppel je eenvoudig met Microsoft Dynamics 365 Business Central, bereken je automatisch de beste voorraadniveaus en meer! Vermijd kapitaalverspilling en verbeter de beschikbaarheid.