Ga naar de inhoud

Business Central App: Extended power bi

Toegang tot alle velden in jouw Power BI-rapportages zonder maatwerk

Wil jij toegang tot alle velden in jouw Power BI-rapportages zonder dat hier maatwerk voor nodig is? Dat kan met de Extended Power BI API van SucceedIT.

 

Functionaliteiten

Met de standaard Microsoft Power BI-connector heb je alleen toegang tot een beperkt aantal velden in jouw Power BI-rapportages. Je hebt dus een oplossing nodig die je toegang kan geven tot alle velden. SucceedIT heeft daarom de Extended Power BI app ontwikkeld die dit mogelijk maakt.

 

Voordelen

Integratie met Business Central

De slimme app sluit naadloos aan op jouw Dynamics 365 Business Central omgeving zonder dat er extra programmering nodig is. Je merkt niet eens dat het een extensie is.

 

Kosten en tijd besparen

Je bespaart tijd en voorkomt frustratie omdat je nu zelf velden kan toevoegen. Hierdoor krijg je meer overzicht en hoef je minder handelingen te verrichten. Nog een groot voordeel: je kunt alle velden van meer dan 100 tabellen in jouw Power BI-rapportages gebruiken! Ook zorgt de oplossing ervoor dat er geen maatwerk nodig is en je dus geen extra kosten hoeft te maken.

Download de Extended power bi app

Met de Extended Power BI app krijg je toegang tot alle velden binnen de Power BI-rapportages

Ondersteuning en beschikbaarheid

  • Om gebruik te maken van de Extended Power BI dien je te beschikken over het Power BI standaard rapportagepakket van SucceedIT.
  • De app ondersteunt zowel de Essential- als de Premium-editie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en ook kunnen teamleden profiteren van de Extended Fields
  • Verkrijgbaar in alle landen waar Dynamics 365 Business Central wordt gebruikt.
  • Verkrijgbaar in zowel de Engelse -als de Nederlandse taal.

Probeer nu gratis

Wil je ook toegang tot alle velden in Power-BI rapportages? Start dan je gratis proefperiode via de Microsoft AppSource of neem contact met ons op voor de mogelijkheden van de Extended Power BI API in combinatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ben je tevreden met de app en wil je het blijven gebruiken? Dat is mogelijk voor een bedrag van € 29,- per maand dat neerkomt op € 330,- per jaar. Zonder beperkingen.