Even voorstellen: onze nieuwe collega Laurens Olde Riekerink

Even voorstellen: onze nieuwe collega Laurens Olde Riekerink

SucceedIT blijft gezond groeien. Dat geeft jonge mensen de kans om zich bij ons verder te ontwikkelen. Graag stellen wij onze nieuwe collega Laurens Olde Riekerink voor. Laurens gaat het sales team versterken en gaat daarnaast aan de slag als Dynamics 365 Business Central consultant.

Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie heeft Laurens bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan in Marketing & Sales en als Projectmanager.

“Bij SucceedIT krijg ik de mogelijkheid om mijn horizon te verbreden en mij verder te ontwikkelen in zowel sales als consultancy. Een combinatie die mij enorm aanspreekt en goed past bij mijn commercieel economische achtergrond” aldus Laurens.

Laurens gaat zich vooral focussen op DynamicsOnline en de nieuwste bedrijfsoplossingen van Microsoft. Het geven van demo’s is een van de eerste zaken waarmee hij aan de slag gaat. DynamicsOnline biedt kleine en middelgrote bedrijven dé oplossing om hun bedrijfsprocessen te automatiseren en veel administratief werk uit handen te nemen. Met de nuchterheid en ambities van Laurens kunnen we nog meer bedrijven laten zien wat DynamicsOnline met Dynamics 365 Business Central voor hen kan betekenen.

“Klanten vooruit helpen met hun business spreekt mij bijzonder aan. Maar ook de proactieve en nuchtere aanpak van SucceedIT natuurlijk. Die past goed bij mij.“

In zijn vrije tijd is Laurens een fanatieke voetballer. Hij is als centrale verdediger een vaste waarde voor zijn team. Een ambitieuze young professional die graag resultaten wil behalen. Laurens, welkom bij team SucceedIT!

Laurens Olde Riekerink - SucceedIT

Laurens Olde Riekerink

 

})(jQuery)