Ga naar de inhoud

EazyStock op de ICT & Logistiek beurs 2022

Kom van 8 t/m 10 november naar de ICT & Logistiek beurs. In een wereld waarin niets meer zeker is, vormt data onze enige houvast. Hoe kunnen we de stap maken naar een data gedreven logistiek? Wij vertellen je op de beurs hoe dat kan met EazyStock. 

Over EazyStock

EazyStock is een cloud based voorraadoptimalisatiesoftware waarmee jouw voorraadbeheer slimmer en efficiënter beheert en het je helpt  om te groeien in een competitieve markt. Met gebruik van EazyStock verhoog je de serviceniveaus, verlaag je de voorraad en krijg meer grip op jouw voorraad. Hoe EazyStock werkt, hoe jij met gebruik van EazyStock jouw werk leuker en makkelijker maakt en kosten bespaart vertellen we je graag op onze stand.

Theatersessie

Naast dat je onze stand kan bezoeken kun je ook onze sessie bijwonen in het Warehouse Management theater. Op donderdag 10 november van 11.00-11.30 uur behandelen we het thema selectief hamsteren en vertellen we jou hoe jij met deze methode 10% kunt besparen.  Meld je hier aan.

Winactie

Je maakt kans op een Race Experience voor 2 personen op circuit Zandvoort. Hoe? Bezoek onze stand, rijdt de snelste tijd op onze racebaan en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Beursinformatie

  • Jaarbeurs Utrecht, hal 1
  • Stand 01.E066
  • Open: dinsdag 8 november- 10 november van 9.30 t/m 16.30 uur

Gratis entree

Meld je hier aan en wij zorgen dat je na aanmelding je vrijkaarten ontvangt.