Ga naar de inhoud

SucceedIT – Partner of the Year

Op donderdag 22 april 2021 werden wij door QBS uitgeroepen tot Partner of the Year 2020!!! Een mooie erkenning dat onze aanpak werkt!

Mark-Jan Hennink, directeur bij SucceedIT; “Het Microsoft 365 platform gaat een steeds grotere rol spelen in het bedrijfsleven. Business Central is een toekomstbestendige en flexibele ERP-oplossing  voor het mkb en ook onderdeel van dit wereldwijde cloud-platform.

Bedrijven moeten kunnen rekenen op een betrouwbare en kundige ICT-partner die meer doet dan vinkjes zetten en maatwerk bouwen. Wij streven naar een open en actieve samenwerking met onze klanten en hebben een heldere en succesvolle benadering van IT-projecten Daarom ben ik ook zo ontzettend blij met deze prijs en uitgeroepen zijn tot Partner of the Year 2020. Ik dat als een mooie waardering voor onze cloud-visie, onze aanpak en onze consultants.”

Het Microsoft Dynamics 365 Platform

Het Microsoft Dynamics platform is een van de snelst groeiende ERP-oplossingen ter wereld. Je zit dus goed als je voor het Microsoft 365-platform kiest. Microsoft investeert veel in de doorontwikkeling van deze bedrijfssoftware. Het Microsoft 365-platform heeft veel oplossingen waarmee jij je bedrijf beter, slimmer en efficiënter kunt laten werken in de vorm van Business Apps. Oplossingen waarmee je bedrijfsprocessen optimaal kunt ondersteunen en waar je het werken gemakkelijker en leuker maakt voor jouw medewerkers. Uiteindelijk draait het daar toch om?

Mark-Jan: “Wij zien een snelle verschuiving naar cloud-based software aangevuld met apps en bewezen oplossingen. Gebruikers gaan alleen betalen voor wat zij nodig hebben (pay-per-use) in plaats van dure licenties met langlopende contracten. Duur en onbeheersbaar maatwerk gaat tot het verleden behoren. Gewoon meelopen met de nieuwste versies en functionaliteiten zonder gedoe.”

Over QBS

qbs groupQBS Group is het grootste en snelst groeiende internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners. QBS ondersteunt partners: resellers en ISV’s. QBS is een officiële Value Add SMB Distributor voor Microsoft Dynamics en zij ondersteunen momenteel meer dan 800 partners in 25 landen.

Over SucceedIT

SucceedIT is  een van de grootste cloud-implementatiepartners van Dynamics 365 Business Central in Nederland. Zij levert met haar label www.dynamicsconsultants.nl Microsoft 365-oplossingen voor het automatiseren van kernprocessen bij mkb-bedrijven in Nederland. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central maken wij werken gemakkelijker en leuker en helpen we bedrijven te groeien!

 

QBS Partner of the year

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.