Ga naar de inhoud

Het belang van goede rapportages – SucceedIT Focus Partner Sumatra Software

Waar standaardrapporten en Excel aan de oppervlakte blijven, gaat u met Sumatra juist de diepte in. Sumatra gebruikers beschikken over complete en up-to-date informatie. Doordat medewerkers goed geïnformeerd zijn, kunnen zij sneller en beter beslissen en hun werkzaamheden daardoor beter uitvoeren. Sumatra Operational Intelligence is geschikt voor alle functies binnen uw organisatie.

De noodzaak van operationele rapportages

Veel bedrijven en organisaties onderschatten de noodzaak van goede operationele rapportages. Vaak wordt nog gebruik gemaakt van traditionele Excel rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Deze worden ook nog eens periodiek achteraf verspreid. Informatie is dus altijd verouderd en meestal ontbreekt de noodzakelijke toelichting.
Met Sumatra beschikken alle medewerkers over complete real-time informatie. Iedereen is dus altijd volledig geïnformeerd, wat resulteert in een betere dagelijkse bedrijfsvoering.

De voordelen van Sumatra Operational Intelligence

  • Complete informatie inclusief toelichting
  • Realtime en overal beschikbaar
  • Informatie delen binnen én buiten uw organisatie
  • Iedereen is altijd op de hoogte

Sumatra Software rapportages voor Dynamics 365

Met Sumatra Dashboards en rapportages voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics Business Central On-premise (D365BC) heb je overal en altijd inzage in complete en actuele cijfers. In een overzichtelijk scherm kun je doorklikken naar alle onderliggende en bijbehorende details. Zo ben je dus altijd op de hoogte van wat jouw aandacht behoeft.

Sumatra gebruikt operationele data om jou en jouw collega’s te voorzien van complete en realtime informatie. Niet achteraf, maar direct in het operationele proces. Dankzij ons innovatieve en unieke concept, beschik je overal en altijd over alle voor jou relevante informatie, zodat je kunt beslissen op basis van de situatie van nu.

Sumatra software is uitermate geschikt om te koppelen met Dynamics. De Dynamics database is al volledig in kaart gebracht, wat het maken van operationele rapporten vereenvoudigt en versnelt.

Voor een eerste indruk kunt u de online demo bekijken

Bent u benieuwd wat rapportages met behulp van Sumatra voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

sumatra software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.