Ga naar de inhoud

Business Central app: Drag & Drop

Krijg toegang tot je documenten op de plek waar jij ze nodig hebt.

Functionaliteiten

Het kan een flinke klus zijn om de juiste bestanden in Business Central met elkaar te koppelen. Je hebt namelijk niet altijd toegang tot de gewenste bestanden op de plekken waar je het zou willen. De Drag & Drop app van SucceedIT lost dit probleem op! Met deze slimme oplossing heb je de mogelijkheid om bestanden toe te voegen op de plekken binnen Dynamics 365 Business Central die jij wilt.

Hoe het werkt

Je sleept letterlijk bestanden vanuit je verkenner naar je Dynamics 365 Business Central scherm in het “Drop File Here” box. Je bestand wordt dan vervolgens geüpload en toegevoegd aan bijvoorbeeld een klantkaart, verkoop- en inkoopdocumenten, maar ook aan leveranciers en artikelen. Ook kun je met de app bijlagen vanuit je e-mails vanuit Microsoft Outlook slepen naar Business Central. Het type bestanden dat je kunt verbinden met Business Central zijn onder andere afbeeldingen, documenten en pdf-bestanden. Ze kunnen rechtstreeks opgeslagen worden in de Business Central-database of op jouw SharePoint.

Voor wie?

Voor bedrijven die veel werken in Business Central en bijvoorbeeld graag hun email conversaties aan een contact willen koppelen of bedrijven die handleidingen, tekeningen of afbeeldingen aan hun producten willen koppelen.

Voordelen

Integratie met Business Central
De Drag & Drop app is gebruiksvriendelijk en is eenvoudig te koppelen aan je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossing zonder dat er extra programmering nodig is. Je merkt niet eens dat het een extensie is.

Makkelijker en leuker werken
Omdat je documenten kan toevoegen op de plek waar jij het wilt scheelt het je zoekwerk. Bestanden gerelateerd aan bepaalde klant, leverancier of product zijn verzameld op de juiste plek waardoor je meer overzicht creëert. Jouw werk wordt hierdoor een stuk leuker en makkelijker. De kans dat je bepaalde documenten kwijtraakt is hierdoor ook een stuk kleiner.

Gratis proefversie

Wil je graag tijd besparen door eenvoudig documenten beschikbaar te hebben op de plek binnen Business Central die jij wilt? Start dan je gratis proefperiode via de Microsoft AppSource of neem contact met ons op voor de mogelijkheden van de Drag & Drop App in combinatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ben je tevreden met de app en wil je het blijven gebruiken? Dat is mogelijk voor een bedrag van € 30,50,- per maand. Zonder beperkingen.