Ga naar de inhoud

Danfo A.B. kiest voor EazyStock voorraadoptimalisatie!

Sinds vandaag helpt EazyStock Danfo, een producent van hoge qualiteit openbare toiletten, met het optimaliseren van de voorraad. Het bedrijf heeft voor EazyStock gekozen om meer grip te krijgen op het voorraadbeheer proces en deze te stroomlijnen.
Danfo Customer Logo 300x150 PRESS RELEASE: EazyStock Streamlines Inventory Management For Manufacturer Danfo

EazyStock zorgt er voor dat het handmatige proces- hoe Danfo op dit moment het voorraadbeheer regelt- komt te vervallen. EazyStock regelt de geautomatiseerde berekeningen van veiligheidsvoorraaden, bestelhoeveelheden en bestelmomenten. Met als resultaat dat veel logistieke medewerkers binnen het bedrijf zich minder hoeven te focussen op de producten die al goed lopen, maar kunnen werken op basis van uitzonderingsmanagement. Zo zullen zij meer tijd over hebben en komt dit ten goede aan de efficiëntie van de supply chain. Ook zal het bedrijf een beter rendement- teruggave op de investering- behalen.

“EazyStock Professional berekent steeds en automatisch onze belangrijkste voorraad parameters met een hogere accuraatheid dan dat wij tot nu toe hebben weten te behalen”
“Het voordeel is dat wij onze voorraad beter onder controle hebben. Onze productiviteit is daardoor flink verbeterd. EazyStock heeft de rekenkracht tegen aantrekkelijke kosten, dit maakt het in onze ogen tot de beste oplossing voor ons voorraadbeheer.”
 -Jonas Beckelin, CFO bij Danfo AB.

“EazyStock Professional is onze meest betaalbare oplossing voor de iets kleinere organisaties”
“Er is bijna geen tijd nodig voor de implementatie wanneer wij Excel gebruiken voor de data overdracht. We kunnen direct beginnen en nog diezelfde week waarde bieden aan onze klanten!”
 -Daniel Martinsson, EazyStock Business Unit Manager bij Syncron.

Over Danfo
Danfo is producent van maatwerk openbare toiletten. Het bedrijf is begonnen in 1969 in Nora, Zweden, en heeft tot nu toe duizenden toiletvoorzieningen geleverd aan meer dan 40 verschillende landen. In 2013 won Danfo de eerste prijs in de “Loo of the Year Awards” in England.

Over EazyStock
De EazyStock oplossing van Syncron is een geavanceerde voorraadoptimalisatie oplossing die makkelijk in het gebruik is. ERP onafhankelijk en geleverd in de cloud (SaaS), altijd online beschikbaar. Middelgrote bedrijven kunnen zo tegen een lage investering en beperkt risico de voorraad verlagen en de servicegraad verhogen. De software bespaart tijd en helpt hen efficient in te kopen en voorraadniveaus te bewaken.
www.eazystock.nl