Ga naar de inhoud

Business Central App: Bank Reconciliation Plus

De app waarmee je veel tijd en energie bespaart door betalingen in Business Central te koppelen aan elkaar op basis van hun beschrijving.

De standaard afstemming van bankafschriften in Business Central is momenteel niet voldoende. Alleen bekende bankrekeningnummers worden op dit moment gematcht. En als het bankrekeningnummer van jouw klant niet is ingesteld in Business Central, moet je betalingen van deze klant handmatig matchen. Zonde van jouw tijd en onnodig aangezien de meeste klanten hun klant- of factuurnummer netjes vermelden bij hun betaling. Dat kan leuker en makkelijker! SucceedIT ontwikkelde daarom de Bank Reconsiliation app om het betalingsproces eenvoudiger te maken.

 

Functionaliteiten

Met de Bank Reconciliation app koppel je betalingen met elkaar op basis van de beschrijving. De app gebruikt hiervoor tekstherkenning op de omschrijving van het bankafschrift om klant- of factuurnummers te vinden. Je kunt meerdere regels instellen om de betalingsbeschrijvingen af te stemmen op de openstaande bedragen. Op deze manier koppel je binnenkomende betalingen van bankafschriften die je vanuit de bank in Business Central hebt geïmporteerd, met openstaande posten in Business Central.

Hoe werkt de app?

Je kan een soort zoekwoorden ingeven en die laten verwijzen naar klant- of factuurnummers. Je geeft bijvoorbeeld K in als zoekwoord voor een klant, en geeft daarbij aan dat er nog 5 tekens achteraankomen. Als de klant hun klantnummer K00010 in de omschrijving van de betaling meegeven wordt die herkend. Hetzelfde geldt voor factuurnummers. Je kunt ook een zoekwoord ingeven die naar een grootboekrekening verwijst, bijvoorbeeld vracht verwijst naar de grootboekrekening voor vrachtkosten. Bij het verwerken van de betalingen heb je een knop om die herkenning toe te passen, of dat kan automatisch. Als alles herkend is boek je de betaling zoals je normaal gesproken gewend bent.

Voordelen

Integratie met Business Central
De Bank Reconsiliation app is eenvoudig te koppelen aan je bestaande Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossing zonder dat er extra programmering nodig is. Je merkt niet eens dat het een extensie is.

Makkelijker, efficiënter en leuker werken
Omdat je betalingen op basis van een beschrijving kunt koppelen scheelt dit veel zoekwerk. Je bespaart hierdoor veel tijd en frustratie en jouw werk wordt een stuk leuker en makkelijker. De kans op fouten en kwijtraken van bankdocumenten wordt ook een stuk kleiner.

Download de Bank Reconsiliation app

Koppel binnenkomende betalingen met openstaande posten op basis van hun beschrijving.

Ondersteuning en beschikbaarheid

  • De app ondersteunt zowel de Essential- als de Premium-editie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en is beschikbaar in alle landen waar Dynamics 365 Business Central wordt gebruikt. Ok beschikbaar voor teamleden.
  • Verkrijgbaar in zowel de Engelse -als de Nederlandse taal.
  • De app is alleen beschikbaar voor Microsoft Dynamics 365 Business Central gebruikers met een Nederlandse lokalisatie.

 

Gratis proefversie

Wil jij het behandelen van betalingen makkelijekr maken door het automatiseren?  Start dan je gratis proefperiode via de Microsoft AppSource of neem contact met ons op voor de mogelijkheden van de Bank Reconsiliation app in combinatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ben je tevreden met de app en wil je het blijven gebruiken? Dat is mogelijk voor een bedrag van € 29,- per maand. Geen beperkingen, onbeperkt aantal gebruikers, bedrijven en bestanden.

Wil je de app graag aanvragen? Dat kan met onderstaand formulier: