Arjan Huveneers per 1 februari Consultant Dynamics NAV en EazyStock

Arjan Huveneers per 1 februari Consultant Dynamics NAV en EazyStock

Per 1 februari 2017 is Arjan Huveneers bij SucceedIT in dienst getreden als Consultant Dynamics NAV en EazyStock. Wij zien het aantal klanten dat een beroep doet op de diensten van NAVConsultants en EazyStock sterk toenemen. Met de komst van Arjan kunnen wij aan de wensen van onze klanten blijven voldoen.

Arjan stelt zich graag aan u voor:

Affiniteit met ERP-systemen komt voort uit mijn periode als inkoper, waar ik mogelijkheden in het systeem ontdekte welke beter of efficiënter benut konden worden. In de jaren daarna ben ik steeds meer betrokken geraakt met ERP-systemen en met name Microsoft Dynamics. Vanuit een functioneel beheerders rol ben ik mijn kennis gaan uitbreiden met onder andere de logistieke processen naast de inkoop processen en heb ik vervolgens een consultant functie voor Microsoft Dynamics ERP vervuld bij een Microsoft Partner.

SucceedIT biedt mij de mogelijkheid om verder door te groeien, wat goed aansluit bij mijn doelstellingen. Ik ben analytisch, gestructureerd, service gericht en denk graag mee met de klant.

Wij wensen Arjan veel succes bij SucceedIT!

Geïnteresseerd in wat Arjan of een van zijn collega’s voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

})(jQuery)